Denne siden ble sist oppdatert den 19-4-2023. Vi er klar over at du stoler på oss. Vi anser det som vår plikt å beskytte ditt privatliv. På denne siden beskrives hvilken informasjon vi samler inn når du bruker vår nettside, hvorfor vi samler inn denne informasjonen og hvordan vi bruker den for å forbedre din brukeropplevelse. På denne måten kan du forstå nøyaktig hvordan vi opererer. Denne personvernpolicyen gjelder for VESKENIs tjenester. Vær oppmerksom på at VESKENI ikke er ansvarlig for personvernpraksis på andre nettsteder og kilder. Ved å bruke denne nettsiden godtar du personvernpolicyen. VESKENI respekterer alle brukeres privatliv på sine nettsider og sørger for at de personopplysningene du gir oss behandles konfidensielt.

Bruk av innsamlet informasjon

Bruk av våre tjenester
Når du registrerer deg for noen av våre tjenester, ber vi om personlig informasjon fra deg. Denne informasjonen brukes til å levere tjenesten. Informasjonen lagres på VESKENIs eller tredjeparts beskyttede servere. Vi kobler ikke denne informasjonen til andre personopplysninger vi har.

Kommunikasjon
Når du sender e-post eller andre meldinger til oss, kan vi lagre disse meldingene. Noen ganger ber vi om personopplysninger relatert til situasjonen fra deg. På denne måten kan vi håndtere dine spørsmål og svare på dine bekymringer. Informasjonen lagres på VESKENIs eller tredjeparts beskyttede servere. Vi kobler ikke denne informasjonen til andre personopplysninger vi har.

Informasjonskapsler (cookies)
Vi samler inn informasjon for forskningsformål for å få en bedre forståelse av våre kunder slik at vi kan tilpasse våre tjenester deretter. Denne nettsiden bruker "informasjonskapsler" (tekstfiler som lagres på din datamaskin) for å analysere hvordan brukere bruker nettsiden. Informasjonen som samles inn av informasjonskapslene om din bruk av denne nettsiden kan overføres til en beskyttet server som vedlikeholdes av VESKENI eller en tredjepart. Vi bruker denne informasjonen for å følge hvordan du bruker nettsiden og lage rapporter om følgende emner: følge nettstedets aktivitet og tilby andre tjenester relatert til nettstedets funksjon og internettbruk.

Bruksformål
Vi samler ikke inn eller bruker informasjon til andre formål enn de som er beskrevet i denne personvernpolicyen med mindre vi har fått ditt forhåndssamtykke.

Tredjeparter
Informasjon deles ikke med tredjeparter, bortsett fra de webapplikasjonene som brukes for e-handel. Denne informasjonen brukes kun til applikasjonens formål og videreformidles ikke. Noen ganger kan informasjon deles internt. Våre ansatte er forpliktet til å respektere konfidensialiteten av din informasjon.

Endringer
Denne personvernpolicyen er tilpasset bruk og funksjoner på denne nettsiden. Tilpasninger og/eller endringer av denne nettsiden kan føre til endringer i denne personvernpolicyen. Derfor anbefales det at du regelmessig leser denne personvernpolicyen.

Valg av personopplysninger
Vi tilbyr alle besøkende muligheten til å gjennomgå, endre eller slette personopplysninger som vi har samlet inn.

Endring eller avbestilling av nyhetsbrev
På slutten av hvert nyhetsbrev finnes det mulighet til å endre dine opplysninger eller avslutte abonnementet.

SMS-markedsføringsmeldinger
Ved å abonnere på [VESKENI] SMS-tjenesten godtar du å motta automatiske markedsføringstekstmeldinger om våre produkter og tjenester til telefonnummeret du oppga ved bestillingen, og at meldinger kan sendes ved hjelp av automatiske utvalgsystemer eller annen teknologi. Frekvensen av meldinger er tilbakevendende. Samtykke er ikke et krav for kjøp. Meldings- og datakostnader kan påløpe. Svar STOP, END, CANCEL, UNSUBSCRIBE eller QUIT for å avbryte abonnementet og HELP for kundeservice. Du kan motta en ekstra tekstmelding som bekrefter ditt valg om å avbryte abonnementet. Du forstår og godtar at forsøk på å avbryte abonnementet på andre måter enn ved å sende de nevnte avbestillingskommandoene ikke er en rimelig metode for å avbryte abonnementet.

Endring eller avbestilling av meldinger
Hvis du vil endre dine opplysninger eller fjerne dem fra våre registre, kontakt oss. Se kontaktinformasjonen nedenfor.

Deaktivere informasjonskapsler
De fleste nettlesere er innstilt til å akseptere informasjonskapsler som standard, men du kan stille inn nettleseren din til å avvise alle informasjonskapsler eller å varsle deg når en informasjonskapsel sendes. Noen av våre og andres nettsteders funksjoner og tjenester kan imidlertid ikke fungere riktig hvis informasjonskapsler er deaktivert i din nettleser.

Spørsmål og tilbakemeldinger
Vi følger regelmessig denne personvernpolicyen. Hvis du har spørsmål om denne personvernpolicyen, kontakt oss: support@veskeni.com